KM
Pretraga

Pravila privatnosti

Vlasnik web stranice Look2All.com je obrt za internetske uslužne djelatnosti( u daljem tekstu : Look2All.com).

Zaštita ličnih podataka

U skladu sa novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine pristupom ovoj stranici prihvaćate sve rizike koji nastaju njenim korištenjem te prihvaćate da ćete njen sadržaj upotrebljavati isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Naš informatički sistem zaštićen je tehničkim mjerama od neovlaštenog pristupa, izmjene, širenja, gubljenja i brisanja Vaših podataka.

Garantujemo Vam da ćemo Vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva, sklapanja i izvršenja ugovora, za vlastiti marketing i druge legitimne interese koji su važni za naše poslovanje. Podatke ćemo koristiti u jasno definirane svrhe te ih nećemo prosljeđivati trećim stranama niti koristiti u neodređene svrhe.

Obrada Vaših podataka će se isključivo provoditi u skladu s Zakonom o  zaštiti  ličnih podataka i važećim zakonima i propisima. (SL. GLASNIK BiH, broj: 49/06, 76/11 i 89/11 )

Vaše lične podatke čuvamo u našoj lokalnoj bazi klijenata kada dostavite upit, zatražite ponudu ili izvršenje usluge. Ovisno o vrsti upita ili zatražene usluge, radi se o sljedećim podacima:

  • Ime i prezime
  • Adresa
  • Adresa e-pošte
  • Broj telefona / faksa

Podatke obrađujemo u svrhu slanja ponude ili izvršenja naručene usluge te legitimnog interesa u svrhu poboljšanja poslovanja. Podaci su dostupni samo osoblju kojima su nužni za obavljanje posla. Adresu e-poštu pohranjujemo programu koji je usklađen s GDPR-om.

Bez ovih podataka nemoguće je ugovaranje i ispunjavanje preuzetih poslovnih obaveza i Vaših zahtjeva.

Baza klijenata naš je legitimni interes koji nam omogućava poboljšanje rezultata poslovanja i dizanje kvalitete usluge. Također nam je lakše ispuniti zahtjeve koji su definirani u procesu usklađivanja s propisima o zaštiti ličnihpodataka kao što su ažuriranje i mogućnost prenosivosti ličnih podataka.

Politika kolačića

Kako bismo osigurali pravilan rad naše stranice i unaprijedili pregledavanje njenih sadržaja na vaše računalo spremamo malu količinu kolačića (Cookies). Iznimno veliki broj svih web stranica koristi ove alate u skladu sa važećim propisima, prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka – GDPR, Zakonu o zaštiti podataka. Prije spremanja kolačića na vaše računalo dužni smo zatražiti vašu dozvolu. Ukoliko odaberete da ne želite pohranu kolačića na vaše računalo stranica se može i dalje pregledavati, ali neke njezine usluge Vam neće biti dostupne.

Što je zadaća kolačića?

Zadaća kolačića kojem ste dopustili da se pohrani na vaše računalo je spremanje vaših postavki, postavki web stranice, vašeg preferiranog jezika ili adrese. Kada nakon nekog vremena opet posjetite istu stranicu internet preglednik kojim se koristite šalje informacije prilagođene vašim potrebama.

Ovisno o definiranoj zadaći kolačići spremaju širok spektar informacija koji između ostalih uključuju i lične podatke. Međutim, isključivo vi odlučujete koje informacije će kolačići spremati. U postavkama vašeg internet preglednika možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti.

Onemogućavanjem kolačića možda nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na stranicama koje posjećujete.

Vrste kolačića

Stalni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Stalni kolačići ostat će na računalu ili mobilnom uređaju danima, mjesecima, čak i godinama te imaju svrhu pohraniti stalne podatke kao što su npr. korisničko ime i lozinka da se ne morate svaki puta iznova prijavljivati.

Privremeni kolačići nestaju s računala nakon što zatvorite internet preglednik. Uz njihovu pomoć se pohranjuju privremeni podaci kao što su podaci koje dajete kad ste u online kupnji.

Kolačići od prve strane mogu biti stalni ili privremeni, a pohranjuju podatke koje ćete ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta stranicama sa kojih su pohranjeni na vaše računalo.

Kolačići treće strane ili tzv. reklamni kolačići pohranjuju se na vaše računalo ako koristite reklame i oglase na stranici koju posjećujete a ona vas preusmjeri na treću stranu. Ovaj način služi za praćenje korištenja Interneta u marketinške svrhe.

Ova stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva, u svrhu funkcioniranja stranice u kontekstu sigurnosti i u svrhu radnji koje posjetitelj stranice odabere samostalno (web forma za slanje poruka ili traženje usluga). Privremeni kolačići se brišu kada napustite internetski preglednik. Njihova jedina svrha je unaprijediti korisničko iskustvo za vrijeme posjete stranici. Stalni kolačići nemaju ograničenja i ostaju u vašem pregledniku dok ih ručno ne obrišete. Prikupljeni podaci se koriste isključivo u statističke svrhe.

Koje su Vam opcije dostupne?
U postavkama pretraživača kao što su Internet Explorer, Safari, Firefox ili Chrome… možete odrediti koje kolačiće želite prihvatiti a koje čete odbiti. Mjesto na kojem možete pronaći postavke ovisi o vrsti Vašeg pretraživača. Putem opcije „pomoć“ u Vašem pretraživaču pronađite postavke koje trebate.

Mjerenje posjećenosti

Naša stranica koristi servise za mjerenje posjećenosti Google Analytics. Ovako prikupljeni podaci ne mogu identificirati posjetitelja stranice, a svi se podaci koriste isključivo u statističke svrhe. Ukoliko želite zabraniti navedenim servisima spremanje kolačića to možete učiniti na sljedećem linku:

Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Web stranica također koristi Google Adwords kao kanal za oglašavanje naših proizvoda i usluga.

Newsletter

Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, možda će biti zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje newslettera.

Sigurnost

Ova Internet stranica poduzima sve mjere kako bi zaštitila podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ove Internet stranice zaštićeno je on-line i off-line. Ako se u našem formularu za registraciju od korisnika zahtijevaju povjerljivi podaci (poput osobnih podataka), ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL).

Pravo na prigovor
Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na e-mail adresu osobe za zaštitu osobnih podataka na 

Ime i prezime: Lana Pencl 

e mail: look2allweb@gmail.com