KM
Pretraga
Slika za kategoriju DODACI

DODACI

3 Artikal u Rešetka 4 Artikal u Rešetka Popis

BAZA ZNANJA

Dodatak Baza znanja savršen je alat za izradu online dokumentacije proizvoda i vodiča s uputama. Možete stvarati teme, dodjeljivati ih u kategorije, dodavati povezane članke i još mnogo toga. Pomoću ovog dodatka možete pružiti samo uslužnu podršku svojim klijentima bilo kada i bilo gdje. Uvijek je online čak i kada vi niste!
15,00KM

FACEBOOK ŠOP

Uz dodatak Facebook šop možete natjerati svoje klijente da pregledavaju vaš katalog i traže pravi proizvod izravno unutar Facebooka. Izgradite svoju trgovinu na Facebooku i počnite prodavati već danas s ovim moćnim i jednostavnim dodatkom.
15,00KM

KAMPANJA

Ne bi li bilo lijepo voditi prodaju u svojoj web trgovini na isti način na koji to radi obična trgovina? Uz dodatak Kampanja stvaranje prodajnih kampanja je super jednostavno. Uz vremensko odbrojavanje do zatvaranja kampanje dodatak se integrira i s dodacima Meni, Filter i Vrpce te daje još bolje prodajne rezultate
15,00KM

KUPOVINA

Ako putujete od A do B, vjerojatno ćete htjeti ići najbržom rutom. Dodatak Kupovina je virtualno putovanje vaših kupaca od točke A (dodavanje željenih proizvoda u korpu) do točke B (plaćanje za te proizvode). Svi žele da ovo putovanje prođe glatko i lijepo bez ikakvih zaobilaznica i prepreka. Dodatak Kupovina je prečac u kojem će vaši kupci sigurno uživati. Brzo je i jednostavno jer se cijeli proces odvija na jednoj stranici.
10,00KM

NIŽA CIJENA

Ostati ispred svojih poslovnih suparnika stalna je utrka. Još je teže za online tvrtke u kojima kupci mogu lako usporediti cijene na mreži. Dodatak Niža cijena će vlasnicima web trgovina dati konkurentsku prednost. Dodatak omogućuje korisnicima da prijave niže cijene za isti proizvod koji su pronašli na drugim web stranicama. Budite prvi koji će prijeći ciljnu liniju i nikada nemojte izgubiti prodaju.
15,00KM

PODRŠKA

Služba za korisnike može stvoriti ili uništiti vaš posao. Uz dodatak Podrška, ogromna svakodnevna podrška je laka. Sada kupci mogu udobno pokretati, pratiti i zatvarati Zahtjeve. I konačno možete dovesti svoju korisničku službu u dobro stanje i s lakoćom se pobrinuti za svaki pojedinačni upit!
15,00KM

PODSJETNIK

Naknadne poruke e-pošte više su od automatski generirane neželjene pošte. Oni su podrška potrebno svakom vlasniku trgovine. Njegujte odnos sa svojim klijentima smislenim i korisnim nastavcima koji prate vrijeme i događaje. Uz dodatak Podsjetnik, možete oporaviti napuštene korpe za kupnju, nepotpune registracije, neplaćene narudžbe i još mnogo toga. Mi vam dajemo sredstva. Ono što vam preostaje je upotrijebiti svoju maštu i vidjeti kako se čudo događa.
10,00KM

Filteri:

Clear All
Close
Min: 10,00KM Max: 15,00KM
KM10 KM15